Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΣΤΟΣ

Ο Όμιλος, με βάση τις οικονομικές του δυνατότητες, καλύπτει όλα τα αναγκαία και απαιτούμενα έξοδα κάθε συμμετοχής.
Κι αυτά είναι σοβαρά:
Οι εργασίες της "ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ", απαιτούν κόπο, μόχθο, πολύ χρόνο και τις υπηρεσίες ειδικών.
Ως εκ τούτου κοντά σε εκείνους που προσφέρουν εθελοντική εργασία, όταν και όσο μπορούν, μειώνοντας έτσι το κόστος, εργάζονται ειδικοί υπεύθυνοι για την ύλη και για το τεχνικό μέρος της Κιβωτού.
Μεταξύ των άλλων οι εργασίες είναι:
Επιμέλεια, επεξεργασία, τελική μορφοποίηση, ταξινόμηση και τοποθέτηση υλικού συμμετοχής και παραγωγή πιστών αντιγράφων.
Λειτουργικά και οργανωτικά έξοδα.
Πέραν αυτών υπάρχουν
·        Το κόστος  φύλαξης  του υλικού συμμετοχής, για λόγους ασφαλείας,  σε διαφορετικά γεωγραφικά σημεία, και βέβαια
·        Το κόστος ενοικίων Τραπεζικών Θυρίδων υψίστης ασφαλείας [ALPHA BANK], με τις οποίες εξασφαλίζεται η κορυφαία φύλαξη της Μεγάλης «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» με το πολύτιμο περιεχόμενό της. 


Οι θέσεις, λοιπόν, έχουν συγκεκριμένο κόστος ανά κατηγορία.
Όμως ο Όμιλος προσφέρει, σε κάθε επιλεγμένο πρόσωπο, εντελώς δωρεάν,  μια  κλασική θέση [classic position] στην διαχρονική «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» προκειμένου να στείλει στο μακρινό μέλλον στοιχεία της βιογραφίας του και δείγματα του έργου του.
Κατά συνέπεια, κανένα πρόσωπο  που θα επιλεγεί για να συμπεριληφθεί στην μεγάλη «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» δεν θα κληθεί να καταβάλει ούτε ένα ευρώ!. 


Ποτέ, σε καμιά περίπτωση και για κανένα λόγο!

Εξαίρεση;
Ναι.
Πότε; 
Μόνο στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να του παραχωρηθεί μεγαλύτερος χώρος, προκειμένου να  τοποθετήσει στην "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" περισσότερο υλικό και περισσότερα στοιχεία για εκείνον και τα έργα του. 
Μια θεμιτή και ανθρώπινη επιθυμία να θέλεις να διασώσεις και να στείλεις στο Μέλλον όσα πιο πολλά μπορείς για σένα. 
Κείμενα, εικόνες, ταινίες, ντοκουμέντα που θα "ταξιδέψουν" μέσα στον Χρόνο για να φτάσουν στα χέρια  των ανθρώπων, των ερευνητών και των ιστορικών του Μέλλοντος. 
Τι κάνει σε αυτή την περίπτωση;
Επιλέγει μια από τις extra θέσεις της Κιβωτού καλύπτοντας τα ανάλογα επί πλέον προκύπτοντα έξοδα για αυτή την επιλογή του. 
Αλλά αυτό θα είναι δική του και μόνο απόφαση.
Όλα τα έξοδα καλύπτονται αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών του και από εδώ και στο εξής, και από τις χορηγίες εκείνων που πιστεύουν σε αυτόν τον μεγάλο σκοπό.
Τους φίλους, τους χορηγούς και τους Μεγάλους Χορηγούς.

Και βέβαια, ξανατονίζουμε, χωρίς να ζητάμε αλλά και ούτε να αποδεχόμαστε κρατική επιχορήγηση.
Διαχωρίζουμε έτσι την θέση μας από κάθε λογής "μη κερδοσκοπικές οργανώσεις" με «ύποπτες» διαδρομές, και προπαντός διατηρούμε την ανεξαρτησία της σκέψης και των επιλογών μας.
Παραμένουμε προσηλωμένοι στην ιδιωτική και μόνο πρωτοβουλία, με απόλυτο διαχωρισμό και πλήρη ανεξαρτησία από τα κέντρα εξουσίας.

Δηλαδή τηρούμε τις ιδρυτικές αποφάσεις μας οι οποίες εγκρίθηκαν και κατοχυρώθηκαν, παμψηφεί, στην Α'  Γενική Συνέλευση των μελών του Ομίλου.
       
mega03