Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ

«ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ;»
ΝΑΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

Αυτή η ερώτηση έχει διατυπωθεί πολλές φορές προς τους ανθρώπους του Ομίλου.
Είχαμε ευχαριστήσει ευγενικά και αρνηθήκαμε. Μπορούσε ο Όμιλος να καλύψει τα τότε έξοδα μόνος του.
Κι αυτό έγινε μέχρι σήμερα.
Ο Όμιλος λειτούργησε και παρήγαγε έργο αποκλειστικά και μόνο με χρήματα δικά του.
Τώρα, όμως, και με την συμπλήρωση επτά χρόνων συνεχούς δράσης, που το παραγόμενο έργο και ο ρυθμός με τον οποίο παράγεται, έχουν αυξηθεί, κρίναμε πως ήρθε η ώρα που πρέπει να στραφούμε και προς τους φίλους και προς όσους πιστεύουν και ενστερνίζονται τους υψηλούς στόχους του Ομίλου, και να ζητήσουμε την βοήθεια τους.
  • Κι αναφερόμαστε φυσικά στην πρωτοποριακή και διαχρονική  «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» [κεντρικό σκοπό του Ομίλου] που μεταφέρει στο μακρινό Μέλλον την ιστορία και το έργο των σημαντικών προσώπων του Σήμερα.
  • Αναφερόμαστε επίσης και στη δημιουργία των «ΞΕΝΙΑ ΤΙΜΗΣ» των φιλόξενων μικρών παραθεριστικών διαμερισμάτων, σε λουτροπόλεις για τους απόμαχους, πένητες  καλλιτέχνες μας. Για να κάνουν τα ιαματικά λουτρά τους. Για να πάρουν μια ανάσα με διακοπές δίπλα στη θάλασσα.

Να ξέρετε, η συνδρομή, η δωρεά, η χορηγία των φίλων μας είναι πλέον πολύτιμες όσο και απαραίτητες.

Όπως και νάχει, τονίζουμε για μια ακόμη φορά, και από αυτό το σημείο, πως η επιλογή και η ένταξή σας στην Μεγάλη, Διαχρονική και Πρωτοπόρο «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» ποτέ και σε καμιά περίπτωση δεν προϋποθέτει την οικονομική σας αρωγή  προς τον Όμιλο για την υλοποίση των μεγάλων σκοπών του.
Ποτέ και σε καμία περίπτωση. Και για κανέναν λόγον.

mega04