Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ!!!



Συμπληρώθηκαν ήδη [9 Μαρτίου]  οκτώ  χρόνια λειτουργίας του μη κερδοσκοπικού και μη επιχορηγούμενου, δηλαδή του απολύτως ανεξάρτητου και αυτόνομου, «ΟΜΙΛΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».
Οκτώ χρόνια αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς μεγαλοστομίες, χωρίς δηλώσεις, χωρίς ούτε καν ανακοινώσεις, αλλά επτά χρόνια επίμονης, επίπονης, σχολαστικής, μεθοδικής και υπεύθυνης εργασίας.
Προσωπικότητες του Πολιτισμού και της Δράσης, ξεχωριστά πρόσωπα του ελληνικού γίγνεσθαι, σε συνεργασία με τις επιτροπές του Ομίλου, ετοιμάζουν ήδη τις πολύτιμες και ξεχωριστές προσωπικές τους «ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».
Ετοιμάζουν για να τοποθετήσουν στην «ατομική Κιβωτό» τους  όλα εκείνα τα στοιχεία της ζωής τους και του έργου τους που επιθυμούν να διαφυλαχθούν με τρόπο υπεύθυνο για το, όσο γίνεται, μακρινό μέλλον.
Και μην νομίσετε πως αυτή η επιλογή είναι εύκολη. Κάθε άλλο.
Καλείσαι να μιλήσεις εσύ για σένα κι όχι οι τρίτοι. Να παρουσιάσεις τον εαυτό σου εσύ. Με τρόπο άμεσο, αυθεντικό, υπεύθυνο.
Καλείσαι, επίσης, να ξεχωρίσεις, να επιλέξεις, ένα μικρό, αντιπροσωπευτικό, δείγμα του έργου σου. Αφήνοντας όλο το άλλο πίσω… Στην τύχη του…
Το έργο μιας ολόκληρης ζωής πάνω σε αυτόν τον πλανήτη …
Για σκεφτείτε το.
Και επιλέγεις ό,τι θα ήθελες να ταξιδεύει μέσα στην «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» πέρα από το σήμερα, και μέσα στον αέναο Χρόνο… Ως ύστατο «υστερόγραφο ζωής» και ως ένα «μήνυμα στο Μέλλον».

ΓΙΑ ΤΗΝ
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΗΡΩ ΜΟΡΙΑΝΟ

mega05